Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (2)Реферативна база даних (3)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Повержук У$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
1.

Повержук У.-Ю. М. 
Дослідження науково-методичних форм та підходів до оцінки фінансово-економічного потенціалу підприємства [Електронний ресурс] / У.-Ю. М. Повержук // Вісник Одеського національного університету. Серія : Економіка. - 2016. - Т. 21, Вип. 6. - С. 95-98. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vonu_econ_2016_21_6_21
Попередній перегляд:   Завантажити - 210.115 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Повержук У.-Ю. М. 
Побудова моделі оцінки фінансово-економічного потенціалу підприємства залежно від ринкових факторів [Електронний ресурс] / У.-Ю. М. Повержук // Економічний вісник Запорізької державної інженерної академії. - 2017. - Вип. 5(2). - С. 10-14. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/evzdia_2017_5(2)__4
Попередній перегляд:   Завантажити - 341.647 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Повержук У.-Ю. 
Управління підприємствами хлібопекарської галузі в умовах невизначеності ринку [Електронний ресурс] / У.-Ю. Повержук // Проблеми і перспективи економіки та управління. - 2017. - № 3. - С. 94-99. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ppeu_2017_3_14
Проведено дослідження діяльності хлібопекарських підприємств за сучасних умов господарювання. Окреслено новоприйняті нормативно-правові акти, якими повинні керуватися підприємства хлібопекарської галузі. Здійснено порівняння проблем, що виникають у процесі виробництва хліба та хлібопекарських продуктів хлібопекарськими підприємствами та приватними пекарнями. Висвітлено економічні, фінансові та операційні (виробничі) ризики, з якими стикаються хлібопекарські підприємства у процесі своєї діяльності. Визначено шляхи підвищення ефективності діяльності підприємств хлібопекарської галузі в умовах невизначеності ринку.
Попередній перегляд:   Завантажити - 392.244 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
4.

Зибарева О. В. 
Комплексний підхід до оцінки фінансово-економічного Потенціалу підприємства [Електронний ресурс] / О. В. Зибарева, П. І. Шилепницький, У.-Ю. М. Повержук // Вісник Чернівецького торговельно-економічного інституту. Економічні науки. - 2018. - Вип. 1-2. - С. 105-111. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vchtei_2018_1-2_16
Попередній перегляд:   Завантажити - 362.95 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Повержук У.-Ю. М. 
Оцінка розвитку хлібопекарської промисловості в контексті формування валової доданої вартості областей України [Електронний ресурс] / У.-Ю. М. Повержук // Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія : Міжнародні економічні відносини та світове господарство. - 2016. - Вип. 9. - С. 129-132. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nvuumevcg_2016_9_32
Попередній перегляд:   Завантажити - 270.677 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського